Secretariaat

Het secretariaat is bereikbaar via het volgende e-mailadres: secretaris@lvmp.nl.

Of per gewone post naar Secretaris LVMP; Joost Derwig, Tweede Oude Heselaan 458, 6542 VK Nijmegen

Penningmeester

De penningmeester is bereikbaar via het e-mailadres: ledenadministratie@lvmp.nl.

Of per gewone post naar Penningmeester LVMP; Mw. C. van Kempen, Tergooi, locatie Hilversum, afdeling Medische Psychologie, Van Riebeeckweg 212, 1213 XZ Hilversum

Ledenbijdrage

De ledenbijdrage voor de LVMP (2016) :

LVMP-lid € 120,–
NVO/NIP-PAZ lid € 90,–
Belangstellend LVMP lid € 90,-
Aspirant LVMP lid € 90,-

NVO leden krijgen een zeer aantrekkelijke korting op hun LVMP lidmaatschap conform PAZ leden. LVMP lidmaatschap biedt geen korting op NVO of PAZ lidmaatschap.

Betalen is alleen mogelijk via automatische incasso.

Kosten declareren

Kosten gemaakt bij activiteiten voor de LVMP kunt u bij de penningmeester declareren. U kunt het declaratieformulier downloaden alleen als u bent ingelogd. Na het inloggen verschijnt hieronder een link naar de formulier.

Ledenadministratie

Aanmelden als lid kan via de knop ‘registreer’ op deze website. Deze is te vinden op de startpagina, onder de knop ‘inloggen’. Als u daarop klikt volgen de eisen om lid te worden, de verschillende soorten lidmaatschappen met contributies, en de instructies. Nadat u zich als lid heeft geregistreerd en de contributie heeft voldaan krijgt u toegang tot alle afgeschermde gedeelten van de website met interessante presentaties, publicaties en de laatste relevante nieuwsfeiten voor leden.

Let op:

Alleen in geval van beëindiging van lidmaatschap, deelname aan een commissie of het verlaten van een commissie dient dit doorgegeven te worden aan de ledenadministratie, emailadres: ledenadministratie@lvmp.nl.

Of per gewone post naar Penningmeester LVMP; Mw. C. van Kempen, Tergooi, locatie Hilversum, afdeling Medische Psychologie, Van Riebeeckweg 212, 1213 XZ Hilversum