Festival 4 jaar Kwaliteitsontwikkeling GGz

Datum en tijd

30 november 2017
12:15 - 17:30

Weet u wat er in de nieuwe zorgstandaarden staat? En wat een generieke module betekent voor uw werk? Maak op 30 november kennis met de nieuwe zorgstandaarden en bijbehorende generieke modules op het Festival 4 jaar Kwaliteitsontwikkeling GGz.

De afgelopen vier jaar werkten zorgprofessionals, patiënten en naasten samen aan de ontwikkeling van de standaarden. Nu is het moment daar: op het festival worden ze voor het eerst gepresenteerd. Dé ideale gelegenheid om snel en laagdrempelig alle ins en outs van de standaarden te leren kennen – want die gelden vanaf april 2018 voor alle professionals in de ggz.

En er is meer. We trakteren iedereen die betrokken is bij het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz en andere geïnteresseerden op een gevarieerd programma met inspirerende sprekers. Zoals een voordracht van schrijfster Femke Schavemaker, een mini-collegetour over kwaliteit, theater over standaarden in de praktijk, meet & greet, de lancering van de database… Dat allemaal op een bijzondere locatie in hartje Utrecht.

  • Datum: Donderdag 30 november 2017
  • Tijd: Ontvangst vanaf 12.15 (excl. lunch). Het inhoudelijke programma gaat om 13.00 uur van start. Afsluitende borrel van 16.30 uur tot 17.30 uur.
  • Locatie: TivoliVredenburg, Utrecht
  • Kosten: Deelname aan het festival is gratis.
  • Contact: Neem voor vragen contact op via festival@kwaliteitsontwikkelingggz.nl

Voor meer informatie zie: http://www.kwaliteitsontwikkelingggz.nl/festival/

 

Kaart wordt geladen...