Online Oratie Marije van der Lee ‘Wat werkt voor wie in de psycho-oncologie?’

Datum en tijd

16 april 2021
16:00 - 17:00

Op vrijdag 16 april houdt HDI’s prof. dr. Marije van der Lee haar oratie ‘Wat werkt voor wie in de psycho-oncologie?’ bij Tilburg University, deze is te volgen via livestream. Lees alles over deze mijlpaal voor het HDI op deze pagina.

Op 22 april volgt er een event, waarin verder doorgesproken wordt over het onderwerp van de oratie.

Tijdens dit evenement gaat onze host Fien Vermeulen in gesprek met professor Marije van der Lee over de toekomst van de psycho-oncologie. Fien werd zelf getroffen door kanker en was ook cliënt van het Helen Dowling Instituut, dus ze weet precies waar ze het over heeft.

Programma:

  • Waarom komt een klacht nooit alleen? En waarom werkt iets wel voor de een, maar niet voor de ander? Fien gaat in gesprek met Marije over de toekomst van de psychologische zorg aan mensen met kanker.
  • Cliënten delen openhartig hun ervaringen.
  • Je wordt uitgedaagd om zelf een actieve bijdrage te leveren door mee te doen met onze polls. En je krijgt de kans om vragen te stellen.
  • Muzikale omlijsting van dit live-event door singer-songwriter Laura van Kaam. Zij staat erom bekend dat zij klanken niet alleen laat horen, maar vooral voelen. Laura won de VoiceKids in 2013.

Voor meer informatie, kijk op deze pagina.