PGMP bijeenkomst

Datum en tijd

28 januari 2021
15:30 - 16:30

Graag nodigen we jullie uit voor de PGMP bijeenkomst die zal plaatsvinden tijdens het ARPH congres.

De PGMP bijeenkomst staat gepland op

Donderdag 28 januari 15:30

Tijdens de PGMP bijeenkomst zal het Platform Gezondheids- en Medische Psychologie (PGMP) kort worden geïntroduceerd en zullen de visie en perspectieven voor de toekomst van het veld worden besproken. Binnen het platform participeren vertegenwoordigers van diverse Nederlandse verenigingen en netwerken van de Gezondheids- en Medische Psychologie op het gebied van onderzoek, zorg, training en onderwijs. Het doel is om samenwerking te stimuleren, beleid af te stemmen en de Gezondheids- en Medische psychologie te profileren. Voor meer informatie over het platform kun je terecht op www.pgmp.nl.

In deze sessie bespreken we de mogelijke vervolgstappen en toekomstige ontwikkelingen van het platform in het licht van recente maatschappelijke ontwikkelingen.

 

U kunt de bijeenkomst gratis bijwonen via zoom. De link voor de bijeenkomst kunt u ontvangen door contact op te nemen met

info@PGMP.nl

 

Belangrijk: het is niet nodig om zich in te schrijven voor het ARPH congres als je deze bijeenkomst bij wilt wonen.

Wil je ook de overige sessie van de ARPH conferentie bijwonen? Schrijf je dan in ga voor de volledige programmering op donderdag 28 januari naar de congres website.

We kijken uit naar jullie aanwezigheid bij de PGMP bijeenkomst.