Jubileum NBMF

Geacht NBMF-lid,

In deze eerste weken van het nieuwe jaar, nemen we graag even de tijd om stil te staan bij het bijzonder jaar dat 2014 voor de NBMF wordt. In 2014 bestaat de NBMF maar liefst 25 jaar! Uiteraard willen we dit niet zomaar voorbij laten gaan. U kunt dan ook een extra Jubileum nummer van het Nederlands Tijdschrift voor de Behavioral Medicine verwachten. Dit Jubileum nummer staat onder eindredactie van NBMF leden van het eerste uur: Prof. dr. Ad Kaptein en dr. Ruud Beunderman.

Daarnaast verheugen wij ons op het International Congress of Behavioral Medicine dat in Groningen zal plaatsvinden van 20-23 Augustus. We hebben u hierover al eerder bericht, en meer informatie kunt u vinden op onze website www.nbmf.nl en op www.icbm2014.com. De deadline voor Abstract Submission is met een week verlengd naar 22 Januari a.s!

Wellicht heeft u al gemerkt dat de website van de NBMF (www.nbmf.nl) enkele aanpassingen heeft ondergaan. Met deze aanpassingen is ook het wachtwoord veranderd dat toegang geeft tot het ledengedeelte van de NBMF website. Wij hebben het wachtwoord versimpeld en voor iedereen gelijk gesteld: NBMF (in hoofdletters).

Onder het ledengedeelte vindt u interessante extra informatie, alleen toegankelijk voor leden, zoals bijvoorbeeld:

– De presentaties van de Jaardag in de December j.l.

– De Tijdschriften van de Nederlandse Behavioral Medicine

– De Newsletter van de ICBM

– De makelaarsfunctie van de NBMF

Ook in 2014 zal Henriet van Middendorp de website steeds voorzien van het laatste interessante nieuws op het gebied van Behavioral Medicine. Mocht u informatie hebben over interessante congressen, symposia, andere bijeenkomsten of verschenen boeken, laat het ons dan vooral weten.

Rest ons niets dan u een voorspoedig en prachtig 2014 toe te wensen, hopelijk in samenwerking met de NBMF.

vriendelijke groeten,

Namens het Bestuur van de NBMF

Sasja Huisman

 

 

 

Secretaris NBMF