Medisch psychologen gezocht

Op vrijdag 16 november 2012 organiseert het NCC (Nationaal Congres Commissie) vanuit de Sectie Psychologie Studenten van het Nederlands Instituut van Psychologen (SPS-NIP) het Nationaal Psychologie Congres voor studenten in Nederland.

Het doel van dit congres is de student te informeren over de arbeidsmogelijkheden na de studie en om de kloof tussen het studeren en het werkveld te verkleinen.

Het thema luidt: Jouw brein, Jouw toekomst! Welke connecties leg jij?

 Het congres is een jaarlijks druk bezocht hoogtepunt. Ongeveer 250 psychologiestudenten kunnen zich hier verdiepen in de verschillende mogelijkheden wat betreft het werkveld na hun opleiding. Door middel van uiteenlopende lezingen en workshops willen wij de studenten kennis laten maken met de richtingen, gebieden en sectoren in de maatschappij waarin een psycholoog werkzaam kan zijn en wat ervoor nodig is om daar te komen.

In een lezing of workshop mag alles aan bod komen wat interessant of leerzaam is voor studenten die zich interesseren voor de volgende stappen in hun carrière. Een interactief element heeft voorkeur, maar de uiteindelijke invulling is aan uzelf. De lezingen en workshops hebben een maximale duur van 50 minuten en vinden plaats op 16 november tussen 11.00 uur en 16.00 uur in het Universiteitscomplex De Uithof te Utrecht. U bent van harte uitgenodigd vanaf de openingslezing verzorgd door Hans van Eck, directeur van het NIP, bij de lunch en de borrel. Tevens nemen wij uw reiskosten graag op ons.

Voor deelname mail met Sanne Bongers: sanne.bongers@hotmail.com