Wetenschappelijke Dag PAZ/LVMP en NBMF

2015

25 september 2015

Grand Hotel Karel V te Utrecht

De wetenschappelijke dag van de PAZ/LVMP wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met de NBMF en wordt gehouden op 25 september in Utrecht.

Het programma biedt dit jaar  een zeer gevarieerd programma waarbij medisch psychologisch onderwerpen voor zowel  ouderen, volwassenen als kinderen en jeugd aan bod komen.

Recente wetenschappelijke  inzichten en ontwikkelingen en de implicaties voor ons handelen in de dagelijkse praktijk  zullen hierbij gepresenteerd worden door een aantal vooraanstaande wetenschappers en  klinisch werkende psychologen.

Zo zal professor Rinie Geenen iets vertellen over  psychoreumatologie, GZ-psycholoog i.o. tot specialist Miriam Goudsmit over haar  prijswinnende onderzoek naar cognitieve screening bij allochtonen en Professor Lisette van Gemert over de mogelijkheden van moderne technologie voor het bevorderen van  gedragsverandering en zelfzorg bij chronisch zieke patiënten.

Dit is slechts een deel van een  prachtig programma.  Namens het bestuur van de PAZ/LVMP en de NBMF nodigen we u van harte uit op 25  september deel te nemen aan onze wetenschappelijk dag!

25 september 2015

Grand Hotel Karel V te Utrecht

Grand Hotel Karel V te Utrecht