DAVOS sessies 5-8 februari 2014

Word lid en WIN

Skiën in DAVOS of naar de Wetenschappelijke Dag? Word snel lid!

Het is gelukt!! Onze website is vernieuwd en de technische voorzieningen zijn er klaar voor om opnieuw lid te worden. De voorzieningen van de automatische incasso zijn inmiddels meermaals getest dus we nodigen jullie graag uit om het nu zelf te gaan proberen. Om het te vieren en jullie te bedanken voor ondervonden ongemak en jullie geduld hebben we een kleine loterij bedacht. Wanneer je in de komende maand lid wordt maak je kans op een van deze fantastische prijzen. Onder de mensen die voor 10 maart lid worden verloten we namelijk:

2 keer een kortingsbon van 50 procent voor de Wetenschappelijke Dag 22 september aanstaande. 

3 keer een skipas voor een dag naar keuze tijdens onze DAVOS sessies van 31 januari- 3 februari 2018 volgend jaar. 

Zorg dus dat je er snel bij bent!

De uitslag van de loterij wordt via de website bekend gemaakt en de winnaars worden natuurlijk persoonlijk benaderd.


Vanaf nu kun je een nieuw lidmaatschap bestellen en afrekenen via de knop  WORD LID op de vernieuwde website. Hoewel het zich via de nieuwe website vanzelf wijst nog even de te nemen stappen op een rijtje:

STAP 1: Je logt in onder bestaand inlog en wachtwoord.
Ben je je wachtwoord vergeten dan kan je een nieuw aanvragen.
LET OP!! Dat moet ook als je na augustus 2016  aangemeld bent of zelf je wachtwoord gewijzigd hebt.

STAP 2: Je klikt opnieuw aan lid te willen worden en je wordt dan doorgeschakeld naar de pagina met 4 verschillende lidmaatschapsproducten.
LET OP!! Er zijn verschillende lidmaatschapsvormen. Kies de juiste om problemen later te voorkomen. De beschrijvingen en voorwaarden staan bij de producten aangegeven.
Kies het juiste product en wanneer je de keuze maakt krijg je de uitleg en kan je op WORD LID drukken. Je komt dan op je persoonlijke accountpagina.

STAP 3: Controleer de gegevens op je account pagina en vul de ontbrekende gegevens verder aan.
Een aantal reeds bekende gegevens staan al vermeld. Je moet deze goed controleren en een aantal velden aanvullen.

STAP 4: Na invullen van je bank bij automatische incasso via Ideal en het  accepteren van de voorwaarden wordt je vanzelf, veilig naar je eigen bank verwezen en kan je direct afrekenen.

STAP 5: Zodra de betaling afgerond is, krijg je direct een factuur en bevestiging toegestuurd op het ingevulde mailadres.
Het jaar daarop loopt het automatisch en krijgt men gewoon een factuur en vermelding dat geïncasseerd wordt. Men blijft dus lid, tot schriftelijk opzegging. Lidmaatschappen lopen voor een jaar, dus niet meer per kalenderjaar.