E-health catalogus #01

De werkgroep E-health van de LVMP heeft het jaar 2017 afgesloten met een prachtig product: de E-health catalogus. Hierin vind je allerlei apps en websites die voor de psycholoog en patiënt (in medische setting) van toepassing kunnen zijn. Het betreffen vaak applicaties die de behandeling kunnen bevorderen of gemakkelijker maken. Het is geen definitieve lijst, maar een eerste aanzet. Veel dank gaat uit naar de werkgroep E-health!

De catalogus is hieronder, voor leden van de LVMP, te downloaden.

Wil je zelf een bijdrage leveren aan de volgende editie van de E-health catalogus? Mail je verzoek naar ehealthcatalogus@gmail.com en wie weet zie jij je eigen review hierin verschijnen!

Daarnaast is het als LVMP-lid mogelijk je aan te sluiten bij de landelijke expertisegroep E-health, om op de hoogte te blijven van landelijke E-health ontwikkelingen in de Medische Psychologie en te ontdekken hoe jouw afdeling toekomstbestendig(er) kan gaan werken.

 


U heeft geen rechten om dit deel van de pagina te bekijken. Bent u een geregistreerd LVMP lid? Rechtsboven kunt u inloggen.