Inschrijving voor LVMP/PAZ ledendag en LVMP jubileumsymposium geopend!

De komende maanden staan er twee interessante nascholingsmogelijkheden op de agenda.

Op 24 mei 2019 vindt aansluitend op de ledenvergadering van de LVMP en de PAZ een middagsymposium plaats. Deze interactieve middag staat in het teken van verschillende behandelmogelijkheden bij SOLK. Het programma bestaat uit bijdragen van Gerrit Delfstra (Mentalisation Based Treatment bij SOLK), Carla Flik (Hypnotherapie bij SOLK) en Jackie Scharroo (SOLK & psychotrauma).

Aanmelden kan via www.scholinglvmp.nl.  Het symposium vindt plaats in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein.

 

Op 27 september 2019 wordt in het teken van het 25-jarige jubileum van de LVMP een symposium. Het thema van deze dag is “Medische psychologie op weg naar 2030”. Tijdens dit symposium staat de Medische Psychologie als academische discipline centraal. Meer dan tien (!) vooraanstaande hoogleraren uit het veld van de medische psychologie zullen hun medewerking verlenen aan de dag. Tevens zijn er keynotes van Rens Rademakers (Tweede kamer-lid D66) en Heleen Post (Plv. directeur Patiëntenfederatie Nederland).

Voor het volledige programma en inschrijving ga je ook naar www.scholinglvmp.nl. Het symposium vindt plaats in Grand Hotel Karel V te Utrecht.