Symposium: Theoriegestuurde psychodiagnostiek

Ter ere van de pensionering van drs. E.J. Erftemeijer, klinisch psycholoog werkend bij het Isala ziekenhuis te Zwolle, wordt dit symposium georganiseerd.

Collega Erftemeijer heeft 32 jaar in Isala en haar voorlopers gewerkt als klinisch psycholoog. Collega’s, ziekenhuisorganisatie en beroepsvereniging bedanken hem voor zijn werk door middel van dit symposium.

Programma

13.15 Inloop congreszaal

13.30 Korte inleiding onderwerp en sprekers. – Rik Withaar, klinisch psycholoog

13.45 Prof. dr. Liesbeth Eurelings, UvL. Expert op het gebied van psychodynamische interpretatie van persoonlijkheidstesten. Theorie gestuurde diagnostiek vanuit psychodynamische optiek.

14.30 Pauze

14.45 Dr. Anton Hafkenscheid, Sinai Centrum. Expert op het gebied van persoonlijke en experientiele psychotherapie en –diagnostiek vanuit de beleving van de therapeut. Theorie gestuurde diagnostiek vanuit de experientiele psychotherapie.

15.30 Vragen aan de sprekers uit de zaal.

15.50 Toespraken van:

  • LVMP voorzitter Steven Fischer
  • RVB-lid Roel Venema
  • VMS voorzitter dr. Harm de Haan
  • RVE Medische Psychologie Isala, Danielle van Dort

16.30 Receptie

 


Kosten

  • LVMP-leden: toegang gratis. U dient zich voor deelname aan het symposium aan te melden bij secretaris@lvmp.nl.
  • Bent u geen lid van de LVMP? Als u kosteloos wilt deelnemen, kunt u direct lid worden van de LVMP.
    U heeft al een lidmaatschap van de LVMP vanaf 90 euro (per jaar). Informatie over lidmaatschappen kunt u vinden op deze pagina. U dient zich voor deelname aan het symposium aan te melden bij secretaris@lvmp.nl.
    De kosten voor deelname zonder lidmaatschap van de LVMP bedragen 65 euro. Voor een verzoek tot deelname en factuur dient u zich rechtstreeks aan te melden bij secretaris@lvmp.nl.

 


Accreditatie

Aangevraagd

 


Locatie

Isala
Auditorium (gebouw D)
Dr. Van Heesweg 2
8025 AB Zwolle

 


Ledenvergadering

Het symposium wordt gecombineerd met de ledenvergadering van de LVMP/PAZ in de ochtend op dezelfde locatie. Zie deze pagina voor het programma van de ledenvergadering.