Verslag symposium Nederlandse Vereniging voor Psychodermatologie (NVPD) – ‘Stress die onder je huid gaat zitten’

Op vrijdagmiddag 26 januari jl. werd door de NVPD het jaarlijks terugkerend symposium georganiseerd met dit keer als thema ‘Stress die onder je huid gaat zitten’. De ruim 50 deelnemers aan dit symposium waren dermatologen, verpleegkundigen, psychologen, maatschappelijk werkers, psychiaters en andere hulpverleners die geïnteresseerd zijn in deze overlap van hun vakgebieden. Hier volgt een verslag van het symposium.

U heeft geen rechten om dit deel van de pagina te bekijken. Bent u een geregistreerd LVMP lid? Rechtsboven kunt u inloggen.

Het NVPD bestuur kijkt terug op een geslaagde middag en voorbereidingen voor het volgende symposium worden alweer getroffen. Wij hopen alle deelnemers dan weer terug te zien en ook dat wij u als lezer hebben geïnspireerd om een volgend symposium bij te wonen of lid te worden van de NVPD. Via www.nvpd.nl kunt u gratis lid worden van de NVPD waardoor u op de hoogte blijft van actualiteiten op gebied van psychodermatologie, zoals de organisatie van symposia.

NVPD bestuur: Nienke Vulink, Patrick Kemperman,  Caroline Bambach, Oda van Cranenburgh, Antoinette van Laarhoven, Saskia Spillekom – van Koulil, Julia Spoo

Correspondentie: info@nvpd.nl