Webinar Corona LVMP, PAZ en NVGzP: 27 maart om 16.00 uur

Live Webinar: ervaringen uit Brabant & peer support.

Er komt veel af op de psychologen in ziekenhuizen op dit moment. De LVMP, het NIP en de NVGzP organiseren daarom gezamenlijk een webinar voor hun leden om elkaar zo goed mogelijk te informeren en op de hoogte te houden van de relevante laatste ontwikkelingen.

Dit webinar is de eerste van een reeks. In dit eerste seminar kijken we vooral hoe de psychosociale zorg in een aantal ziekenhuizen in het zuiden van het land nu is georganiseerd. Zoals bekend is met name in Brabant de zorgvraag rondom coronapatiënten het grootst en we hopen al veel van onze collega psychologen hier te kunnen leren. Aan bod komt de rol van de afdeling (medische) psychologie en hoe wordt samengewerkt met medische maatschappelijk werk en de geestelijke verzorging. Hoe ondersteunen we het personeel en hoe ondersteunen we patiënten en families? Hoe heb je je beschikbaarheid georganiseerd? Wat zijn de veel voorkomende vragen en wensen vanuit de teams? Zijn er al do’s en don’ts te benoemen? Het is belangrijk dat we deze praktijkervaringen zoveel mogelijk delen met elkaar. Dat is het belangrijkste doel van dit eerste, maar ook van de volgende seminars.

Het webinar vindt plaats a.s. vrijdag 27 maart van 16:00 tot 17:00 uur. Je kunt het webinar vanaf elk device volgen.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan het webinar en ben je lid van de LVMP, het NIP en/of de NVGzP, meld je voor 26 maart 15:00 uur aan via dit formulier. Je ontvangt dan voor 27 maart 12:00 uur een link om deel te nemen aan het webinar. Het webinar wordt gehouden via de applicatie Zoom. Mocht je deze applicatie voorafgaand aan het webinar willen testen, dan kun je daarvoor deze link gebruiken: https://zoom.us/test.

Heb je voor 27 maart 12:00 uur nog geen link ontvangen, neem dan contact op met michelle.troost@psynip.nl

 

Het webinar wordt opgenomen en na afloop zo snel mogelijk geplaatst op de websites van de LVMP, het NIP en de NVGzP.

 

Met vriendelijke groet,

Joost Derwig                                                                     Rudolf Ponds

Voorzitter sectie PAZ NIP en LVMP                            Voorzitte NVGzP